TRE KOMIKER OCH EN FÖRELÄSNING MED TOMAS OREDSSON, THORSTEN ANDREASSEN OCH LASSE KARLSSON

TRE KOMIKER & EN FÖRELÄSNING

Stärk er ledningsgrupp och personalstyrka under dagen med en föreläsning om humor som kommunikationsmedel. 

Avsluta kvällens middag med en 45-60 minuter lång underhållande show med tre av Sveriges ledande komiker. En show som ger skratt som förlänger livet.

Föreläsningskoncept:

Humor i arbetsmiljön. Sprid glädje bland era anställda och kunder. Stärk relationen mellan företaget och marknaden med humorn som ett vapen.
Föreläsningens längd: ca 1,5 - 2 timmar

"Skrattet är kortaste vägen mellan två människor"  – Victor Borge

Lasse Karlsson - Vadå Humor?
Lasse föreläser om hur man jobbar i grupp utan att strypa varandras kreativitet. Nyckeln är att ha ett öppet sinnelag och att inte säga nej till varandras ideér. 

Thorsten Andreassen - Abstrakt och Galet
Thorsten föreläser om varför vi dras till abstrakt och galen humor. Vad är skillnaden mellan humor och humor? 

Thomas Oredsson - KommunikationThomas föreläser om kommunikation mellan människor och hur man signalerar och understryker sitt budskap med kroppsspråket.

Show:

Showen ges i samband med att kaffet serveras efter kvällens middag som ligger i anslutning till dagens föreläsningar. De tre komikerna gör en standupshow som håller en hög klass och skratten avlöser varnadra i salongen. Med deras tajming, närvaro och publikkontakt höjer dem stämmningen rejält som en grand final på kvällens middag.

Föreläställningens längd: ca 45 - 60 minuter

Om Komikerna

Thomas Oredsson är en av pionjärerna inom svensk standup och har en lång lista på roller som skådespelare bakom sig. Han har lång erfarenhet av arbetsledning och lagarbete, som teaterchef (VD) på Örebro Länsteater i 10 år bland annat. 
Thorsten Andreassen Artisten, festivalgeneralen och entreprenören Thorsten Andreassen har 25 års erfarenhet av att driva kommersiella och ideella projekt, inom både kultursektorn och för hjälporganisationer. Började stå upp på Norra Brunn Comedy redan 1992. Utnämnd till "Årets Komiker 2008" av Ystads Allehanda.
Lasse Karlsson är flitigt anlitad på ståuppklubbar runt om i landet. Lasse var även förkomiker till den legendariske Eddie Izzard när han senast gästade Cirkus i Stockholm. Alla tre komiker har ni sett i “Släng dig i Brunnen” och i olika underhållningsprogram på TV.

Väljer ni en föreläsningsdag och en show till middagen med dessa tre herrar kan vi garantera er att ni får en possitiv upplevelse och ett nytänkande för hur ni kan använda humorn inom ert företag.

För bokning och prisuppgift ring eller maila:

mobil:   070-641 40 09
mail: info@thorsten.se